ADRES

De Dragonder 1A,

5554 GM

Valkenswaard

 

06-37091354 Susan

06-28332204 Robbie

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

© OutoftheBoks Valkenswaard, Susan Janssen, 06-37091354, Robbie Hageman 06-28332204

FIND US

Heb jij altijd al een keer in de ring willen staan, maar heb je totaal geen ervaring? Speciaal voor deze mensen organiseert Out of the Boks een uniek event. Het allereerste Boksgala van Valkenswaard. In een gala setting op een prachtige locatie stap jij de boksring in voor de wedstrijd van je leven. Of je nu wint of verliest, het is allemaal voor het goede doel. 

Ben jij ondernemer of gewoon ondernemend en wil jij voor 1 keer de ring in stappen voor het goede doel? Sluit je dan vandaag nog aan. Met een groep van 30 onervaren boksers, mannen en vrouwen, train je 3 maanden intensief onder professionele begeleiding. Tot jij helemaal klaar bent om in de ring te stappen voor alle toeschouwers. Want hier wil iedereen bij zijn. Natuurlijk nodig jij je familie, vrienden en collega’s uit. Ongeacht de uitkomst wordt je onthaald als een echte held en wordt het een herinnering die je altijd zal bijblijven.

Locatie

De locatie is al even uniek als het event zelf, de Antonius Kerk in Valkenswaard. Dit historische gebouw zal speciaal voor dit evenement ingericht worden tot een echte galavoorstelling. Iedereen gekleed in gala, een mooi diner, heerlijke drankjes, goede muziek, een veiling, een spetterend feest en natuurlijk geweldige bokswedstrijden. Dit alles maken deze avond een avond om nooit te vergeten!!

 

 

Bij dit unieke evenement zamelen we ook geld in voor twee goede doelen: Sorriso Kids en het KWF kankerbestrijding. Sorriso Kids is een stichting gestart door de Valkenswaardse Lonneke Das en heeft als doel om voor de kansarme kinderen in Arraial d’Ajuda (Brazilië) goede opvang te verzorgen. Deze opvang omvat gezonde voeding, zorg, scholing, ontspanning, sport en spel voor ongeveer 130 kinderen.

KWF Kankerbestrijding is een Nederlandse stichting die zich inzet voor bestrijding van kanker door middel van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, patiëntenondersteuning en fondsenwerving.

Wil jij hierbij zijn? Haal dan heel snel je tickets en reserveer een plekje in de zaal. Tickets voor deze avond zijn te koop via de organisatie:

Aan de VIP tafel €200,- per stuk, tafel aan de ring €165,- per stuk, overige tickets €135,- per stuk.

Natuurlijk willen we dat het evenement goed, sportief en veilig verloopt. Daarom zijn er een aantal voorwaarden voor de deelnemers. Lees de voorwaarden hier.