top of page

De trainingen

Altijd al willen boksen maar er nooit aan durven beginnen? Staat de reputatie je tegen, weet je niet wat het precies inhoudt? Dat gaat nu veranderen!!! Bij Out of the Boks Valkenswaard gaan we samen de uitdaging aan!
Out of the Boks is een recreatieve vorm van (kick)boksen bedoeld voor mannen, vrouwen en kinderen. De trainingen worden gegeven door Susan Janssen die een ruime bokssport-ervaring meeneemt vanuit Azië.  Het kickboksen wordt gegeven door Robbie Hageman, voormalig wereldkampioen kickboksen!!

De workout is een combinatie van bootcamp- en bokstraining. Naast techniek training zullen we ook heel hard aan je conditie werken. Ervaring is niet noodzakelijk. De verschillende stoottechnieken zullen aangeleerd worden in de lessen. Daarnaast zullen kracht en cardio work outs op een creatieve manier worden gecombineerd. Een uurtje trainen is dus een ware vetverbrander!!!

 

Een workout zal bestaan uit een goede warming-up waarbij gedacht moet worden aan touwtje spingen, `ladderen`, rennen, kortom de hartslag omhoog krijgen Daarna zal er gewerkt worden aan boks- en verdedigingstechnieken, conditie training, push ups, pull ups, sit ups, planken en voor diegene die willen licht sparren. Natuurlijk eindigt de les met een goede cooling down!

Out of the Boks Valkenswaard staat garant voor een goede, intensieve groepstraining, met leuke oefeningen, hoge fun factor, met elkaar, niet tegen elkaar!!!

 

Once you’ve done it, you’ll be back!!!! 

 

Out of the Boks Valkenswaard is gehuisvest op De Dragonder 1A te Valkenswaard. 

 

 

Wat heb ik nodig?

 

 

 

Als je nieuw bent in de groep verzorgen wij graag de handschoenen.


Als je besluit verder te gaan met de lessen, raden we je aan deze zelf aan te schaffen.

Verder heb je nodig:

* Sportkleding

* Boksschoenen of op blote voeten

* Bandages (indien gewenst)

* Fles water

* Droog shirt

foto Ton.jpg
foto Fanny.jpg
bottom of page